Distribuie:
Afaceri

Despre Compania mea pe Google

Compania mea pe Google este un instrument gratuit și ușor de folosit cu ajutorul căruia companiile și organizațiile își pot gestiona prezența online pe Google, inclusiv în Căutarea Google și pe Google Maps. Confirmând și modificând informațiile despre companie, îți poți ajuta clienții să te găsească și le poți spune povestea companiei tale.

  • Gestionează modul în care apar pe Google informațiile despre compania ta, inclusiv în Căutarea Google și pe Google Maps, folosind gratuit serviciul Compania mea pe Google.
  • Interacționează cu clienții noi sau vechi și fă cunoscută povestea companiei tale.
  • Începe activitatea la google.com/business.
  • Consultă ghidul nostru cu noțiuni introductive

Avantajele folosirii serviciului Compania mea pe Google

Gestionează-ți informațiile

06-Make your listing awesome

Gestionează informațiile pe care le văd utilizatorii Google când caută compania ta sau produsele și serviciile pe care le oferă aceasta. Companiile care își confirmă informațiile pe Compania mea pe Google au șanse duble să fie considerate de încredere de către consumatori.1 Când utilizatorii îți găsesc compania pe Google Maps sau în Căutare, asigură-te că au acces la informații precum programul de lucru, site-ul și adresa fizică.

Interacționează cu clienții

13-Respond to reviews

Citește recenziile de la clienți, răspunde-le și postează fotografii cu activitatea companiei tale. În cazul companiilor cu fotografii în înregistrări există cu 42% mai multe solicitări pentru indicații de orientare pe Google Maps și cu 35% mai multe clicuri către site decât în cazul companiilor fără fotografii.

Înțelege cum este văzută compania ta și extinde-ți prezența

02-Control Your Business Info

Vezi statistici despre modul în care ți-au căutat clienții compania și despre proveniența acestora. Poți să vezi și informații despre câte persoane au apelat compania ta direct pe numărul de telefon afișat în rezultatele de căutare locale în Căutarea Google și pe Google Maps. Iar când ești gata, creează foarte simplu campanii inteligente și urmărește-le performanța pentru a-ți face cunoscută activitatea.

Poți să începi cu ușurință, iar serviciul este gratuit.

Treci în mediul mobil

11-GMB app

Preferi să treci în mediul mobil? Descarcă aplicația mobilă Compania mea pe Google gratuită pentru a-ți accesa contul și actualizează informațiile despre companie de oriunde.

 

[sursa support.google.com]
Articolul anterior
Consultanță servicii online
Articolul următor
Accesați mai mulți clienți potriviți cu potrivirea expresiei și modificatorii potrivirii ample

te-ar putea interesa și….

Sari la conținut