Distribuie:
Firma de Consultanță și realizare site-uri web - magazine online în Focșani
Noutăți

Cum Funcționează Social Media Management

Da, va exista un contract. Acest contract este disponibil după plasarea comenzii, pe baza notei de comandă și a contractului se va emite o factură fiscală, acestea fiind documentele justificative emise de către noi.

Completezi un brief de onboarding, iar pe baza lui echipa de SMM CITU.RO propune o strategie (plan editorial), după ce strategia este aprobată, postările vor fi încărcate într-un soft de vizualizare și verificare, care are și aplicație de telefon mobil iar singurul lucru pe care trebuie să-l faci este să le aprobi sau să lași comentariu în cazul în care se doresc modificări. Odată ce postarea este aprobată aceasta se va posta în mod automat pe pagină la data și ora stabilită în strategie.

– Research

– Strategie

– Poze stock premium

– Creare conținut

– Raportare

Acest lucru va fi făcut împreună cu noi în prima etapă, după semnarea Contractului de Colaborare și Confidențialitate a Datelor, acest proces nu dureaza mai mult de 15 minute.

SMM CITU.RO oferă serviciile de creare și management al campaniilor iar publicitatea este plătită de către client direct in contul de META pe baza unei facturi.

SMM CITU.RO nu intermediează plățile.

Rezultatele vor fi măsurate împreună cu Dvs. Noi putem vedea câte persoane văd reclamele într-un anumit interval de timp și acțiunile pe care aceste persoane le iau vis-a-vis de acestea, urmând ca apoi să vedem câte dintre aceste persoane au și achiziționat produse sau servicii de la Dvs. 

Măsurarea rezultatelor va fi facută zilnic de către noi, iar feedback-ul din teren de la dvs va fi luat în funcție de disponibilitatea dvs. În cazul magazinelor online, acest lucru este instant.

Serviciul nostru este de tip abonament lunar, iar dacă nu sunteți mulțumit de acest serviciu puteți renunța în orice moment dar nu mai devreme de cele 30 de zile contractate.

Echipa noastră se va ocupa de aceste postări cat și de managementul paginilor conform cu pachetul achiziționat.

Puteți avea mai multe pagini pentru aceeași afacere. Dar nu pentru o alta afacere! Pachetul contractat fiind pentru o singură afacere.

În cazul în care doriți modificări minore ale website-ului sau crearea unui website vă putem ajuta cu unul din Abonamentele noastre disponibile AICI.

Se poate schimba pachetul în funcție de nevoile pe care le aveți începând cu luna care urmează.

Articolul anterior
Cum poți Obținere Semnătura electronică calificată
Articolul următor
Despre generația nouă care nu prea mai citește și doar urmăresc videoclipuri scurte

te-ar putea interesa și….

Sari la conținut