Cu o experiență din 2009, livrăm soluții profesionale cu o rată de succes de 95% pentru afacerea ta.

Dacă dorești o simplă ofertă de preț a unui proiect, fără o consultanță în prealabil, va rămâne o ofertă de preț.

Eu iți propun o discuție despre afacerea ta, după care, iți propun cele mai optime soluții pentru a iți atinge obiectivul.

Clienții care au ajuns la noi, au venit din diverse medii cu experiențe neplăcute, îmi permit să iți ofer câteva exemple:

“Realizat de o cunoștință , de un prieten care studiază la facultate , un amic care a avut o tipografie și acum face și Servicii Web , vecinul meu care lucrează de acasă (exclus free-lancer web), sora mea după ce a vizionat un tutorial pe YouTube” …ș.a.m.d.

Ce nu ai ei în comun? Experiența cu clienții din diverse domenii și exigența pe măsură.

CE OFERIM ?

Am început sa lucrăm în 2008 cu ambiția de a oferi servicii de web design profesionale, servicii de găzduire web și optimizare pentru motoarele de căutare de încredere și servicii de întreținere pentru orice tip de afacere care are o prezență pe internet.

CUM GÂNDIM ?

Am avut de la început ambiția de a oferi servicii de programare web care să vă reprezinte compania.

Conceptele noastre nu sunt numai estetice, ci sunt atractive și funcționale, concepute pentru a avea succes. De aceea, trebuie să ne concentrăm eforturile aducând inovație și creativitate în tot ceea ce lucrăm.

 

CUM LUCRĂM ?

Designerii, programatorii și echipa noastră de suport tehnic vă pot oferi întotdeauna soluții complete, precise și reprezentative pentru nevoile dumneavoastră.

Orice serviciu care îl punem la dispoziție este construit folosind tehnologii de ultima oră și strategii de marketing cu impact maxim, îmbinate fiind, cu un o idee de design unică și potrivită aspirațiilor dumneavoastră.

 

GĂZDUIRE CLOUD

SERVICII DE WEB HOSTING COMPLETE

Serviciul de găzduire web – hosting oferit de Romarg permite atât persoanelor fizice, cât și celor juridice să aibă un site web accesibil pe Internet. Vă punem la dispoziție resurse tehnice partajate sau dedicate ale unui server online, pentru ca site-ul dumneavoastră să fie vizibil în rețeaua globală.

Pe lângă spațiul de stocare pe server, clienții noștri pot beneficia de servicii web mail, instalare și back-up pentru baze de date, instalare și back-up pentru aplicații web, analiză trafic, precum și de alocarea la cerere a unor resurse suplimentare.

WEB DESIGN PROFESIONAL

SERVICII DE WEB DESIGN PROFESIONALE PENTRU AFACEREA TA

Vrei o prezență online autentică prin care să îți promovezi brand-ul, serviciile și ofertele ?

Cauți o agenție de web design capabilă să livreze concepte și soluții complete, adaptate la prioritățile și bugetul tău de promovare ?

Dacă vrei toate aceste lucruri și chiar mai mult, îți oferim toată expertiza și suportul de care ai nevoie pentru succesul afacerii tale în mediul online.

AVANTAJELE UNUI DESIGN WEB PERSONALIZAT

Piața online din România oferă suficient de multe alternative pentru realizarea și implementarea unui design web, astfel încât site-ul creat să aibă un aspect plăcut și să funcționeze în parametrii normali.

La acest nivel, însă, un website reprezintă doar o carte de vizită mult mai costisitoare, care nu atrage vizitatori și nici nu generează o reacție favorabilă, astfel încât, ei să devină, ulterior, clienți potențiali pentru afacerea ta.

Tocmai aici apare nevoia pentru un design web personalizat, de calitatea lui depinzând în mod direct succesul real al investiției tale online.

Consistența brand-ului online

Un web designer profesionist construiește, întâi de toate, imaginea de ansamblu. Astfel, brand-ul devine un reper vizual ușor de identificat ,indiferent de contextul în care apare. Logo-ul, cromatica și template-ul site-ului trebuie să formeze un întreg coerent și original, pentru ca prima impresie a vizitatorului să fie plăcută și memorabilă în egală măsură.

Vizitatori care descoperă mesajul și ofertele tale

Indiferent câte click-uri înregistrează site-ul tău, ele au valoare doar atunci când vizitatorul navighează dincolo de prima pagină și descoperă cine ești și ce ai de oferit. Deoarece, majoritatea vizitatorilor părăsesc aproape imediat o pagină care nu conține nici un detaliu relevant, este necesară o abordare cu totul specială pentru a le stimula atenția și interesul.

TEHNOLOGII E-COMMERCE PENTRU AFACERI ONLINE.

Serviciile de Comerț Electronic vă ajută să creșteți eficiența afacerii și să clădiți o relație foarte strânsă cu clienții dumneavoastră.

Construind un magazin online performant, aveți acces direct la o piața de nivel național sau chiar internațional.

ORICINE, ORIUNDE POATE DESCOPERI PRODUSELE DUMNEAVOASTRĂ.

Prin intermediul magazinului online, aveți, astfel, posibilitatea să vă adresați unui număr foarte mare de clienți. Vizitatorii vor aprecia întotdeauna comoditatea și prețurile scăzute pe care le pot oferi cumpărăturile într-un magazin online.

Indiferent de modelul afacerii, avem experiența necesară pentru a da curs oricărei solicitări, astfel încât recuperarea investiției sa face într-un timp cât mai scurt.

FIECARE SOLUȚIE IMPLEMENTATĂ ESTE DISTINCTĂ ȘI INOVATIVĂ.

Cu o soluție personalizată de Comerț Electronic veți economisi bani reducând costurile acestui tip de afacere în timp ce veți putea câștiga, cu siguranță, satisfacția cumpărătorilor.

Combinând serviciile noastre de Comerț Electronic cu soluțiile existente ale afacerii dumneavoastră, vom putea găsi o soluție pentru a putea face ca afacerea dumneavoastră să crească.

Nu contează complexitatea aplicației de Comerț Electronic sau bugetul pe care doriți să îl alocați deoarece, vom promite că vom trata orice proiect cu același profesionalism și vom pune în aplicare toate cunoștințele și experiența pe care o avem asigurându-ne că afacerea dumneavoastră urmează un drum ascendent.

 

OPTIMIZARE SEO

SERVICII DE OPTIMIZARE  SEO PENTRU SITE-URI ȘI MAGAZINE ONLINE

Optimizarea pentru motoarele de căutare ( Search Engine Optimization ) presupune o serie de strategii și metode avansate care au ca scop obținerea unui ranking maxim în paginile cu rezultate la căutări pentru expresiile cheie vizate.

DE CE AI NEVOIE DE OPTIMIZARE SEO PENTRU SITE-UL TĂU ?

Optimizarea SEO este o investiție absolut necesară pentru asigurarea unui flux constant de vizitatori pe site.

Deoarece mediul online este într-o continuă expansiune, atât numărul utilizatorilor avizați cât și volumul tranzacțiilor au crescut exponențial. În consecință, orice companie sau antreprenor care dorește să rămână competitiv într-un mediu din ce în ce mai dinamic și imprevizibil cum este internetul, este obligat să capitalizeze cât mai bine această sursă de vizitatori și clienți.

CUM FUNCȚIONEAZĂ OPTIMIZAREA SEO ?

Primul pas în campania de optimizare SEO este identificarea cuvintelor și expresiilor cheie cu un volum suficient de căutări și un potențial de conversie ridicat. În continuare, atât platforma web cât și conținutul site-ului vor fi optimizate, ținând cont de cei mai importanți factori SEO. Un proces de optimizare implementat riguros asigură atât indexarea completă a site-ului în motoarele de căutare, cât și o evoluție favorabilă în raport cu site-urile concurente.

În cele mai multe cazuri, însă, accesul în prima pagina SERP ( Search Engine Results Page ) poate fi extrem de dificil, datorită numărului foarte mare de site-uri concurente și mai ales campaniilor agresive de promovare derulate de firmele concurente. De aceea, procesul de optimizare SEO nu poate avea succesul scontat fără o campanie de link building axată pe obținerea de link-uri de calitate și recomandări din partea altor site-uri cu autoritate și page rank superior.

O data cu atingerea pozițiilor dorite, apare de asemenea necesitatea monitorizării constante a rezultatelor din procesul de optimizare SEO și centralizarea lor într-un raport periodic, astfel încât deficiențele și evoluțiile negative apărute pe parcurs să poată fi anticipate și rezolvate cât mai eficient.

ETAPELE ÎNCEPERII UNUI PROIECT DE WEB DESIGN:

Orice persoană sau companie care vinde un anumit produs sau oferă un serviciu își dorește popularitate pe internet și o poziție a site-ului cât mai bună în motoarele de căutare. Dar, înainte de asta, orice deținător de site web își dorește un design unic și original, care să atragă.

 Atât crearea site-ului cât și dezvoltarea lui se desfășoară pe mai multe etape.

► Primul lucru pe care trebuie să  îl facem este să stabilim tipul de site de care este nevoie. Acest lucru se face în funcție de afacerea pe care o deținem și de scopul creării site-ului.

► Următorul pas este achiziționarea unui domeniu. Numele domeniului va reprezenta business-ul nostru și este important să fie scurt, descriptiv și ușor de memorat.

► Următorul pas este foarte  important, și anume hosting-ul (găzduirea site-ului). Hosting-ul înseamnă o perioadă de timp în care închiriem un spațiu de găzduire pe discurile de stocare ale unui server care deține o conexiune permanentă la internet.

► După ce ne hotărâm asupra tipului de site, domeniu și hosting, urmează construirea site-ului în sine. Avem nevoie de o persoană care să se ocupe de design-ul site-ului, imagini, text și limbaj de programare.

► Optimizarea site-ului pentru motoarele de căutare reprezintă următorul pas, care este de asemenea foarte important. Orice site, indiferent de cât de bine arată sau cât de bine este făcut, nu reprezintă nicio valoare sau folos dacă nu poate fi găsit pe internet.

MENTENANȚĂ WEB

Prin MENTENANȚĂ SITE înțelegem acțiunea periodică de întreținere și actualizare a conținutului unui site. Pentru că Internet-ul este într-o continuă dezvoltare, iar regulile de clasare ale site-urilor în topuri sunt în continuă schimbare, orice site prezent pe Internet trebuie să fie întreținut corespunzător.

Sub aspectul optimizării unui site pentru motoarele de căutare, serviciul de mentenanță / întreținere devine obligatoriu.

Un motor de căutare (ex. Google, Yahoo, Bing, etc) care descoperă că la o indexare a unei pagini a existat modificări față de indexarea anterioară va considera că acea pagină se modifică mai des și va fi vizitată mai des în viitor.

Însă dacă nu sunt descoperite modificări de la o indexare la alta, va considera acea pagină ca fiind staționară / statică și o va vizita mai rar, pagina putând pierde din acest motiv poziții în afișarea rezultatelor căutărilor utilizatorilor pe respectivul motor de căutare.

 

Administrarea site-ului sau mentenanța web reprezintă un cumul de acțiuni care converg spre actualizarea și verificarea informațiilor de pe un website. Pe lângă faptul că utilizarea acestor servicii au drept scop principal oferirea unor informații complete și corecte vizitatorului, ele aduc un plus de valoare prin degrevarea managerului sau a personalului de la marketing de acțiuni consumatoare de timp.

Noi știm că un website reprezintă cel mai important instrument de promovare a brandului, a produselor și a serviciilor în mediul online, iar cu serviciile de administrare site veți fi siguri că aveți tot timpul la îndemână un instrument performant, care să genereze profit.

Prin serviciul de mentenanță Web vă oferim actualizarea platformei, a pluginurilor și a temei folosite. Mentenanța se face periodic, sau după un anunț de actualizare plugin sau platformă.

Actualizarea temei, a pluginurilor și a platformei Web este recomandată pentru a evita spargerea siteului. Serviciul este disponibil pe bază de abonament.

În cazul în care site-ul a fost atacat și spart oferim servicii de curățare, identificare sursă de atac (scanare și verificare platformă, pluginuri și temă Web) și securizare website. În cazul în care detectăm că problema este pe nivel de server asigurăm suport și sfaturi în remedierea problemei.

Beneficiile administrării

Prin administrare site câștigi timp liber și un website de care beneficiezi la maxim.

   Beneficiezi de o prezență online permanentă;

   Menții o comunicare eficientă cu partenerii și clienții;

   Profiți de o prezentare calitativă a informațiilor destinate promovării afacerii tale.

Care sunt riscurile unui site fără administrare?

Un site lipsit de mentenanță devine vulnerabil (site-urile OPEN SOURCE fiind țintite în mod special) și în lipsa actualizării conținutului, paginile alunecă în ierarhia Google.

Astfel, informațiile din site devin perimate și nu mai corespund realității, inducându-i în eroare pe cei care mai vizitează site-ul. În lipsa serviciilor de administrare, o afacere online își pierde treptat credibilitatea și clienții.

Avantaje:

Un website cu conținut de actualitate indexat corespunzător de motoare de căutare precum (Google, Yahoo, Bing, etc)

Externalizând acest serviciu, veți reduce costurile lunare prin faptul că nu aveți nevoie de un angajat care să se ocupe de întreținerea site-ului dumneavoastră.

Veți avea acces la o echipă de specialiști care se vor ocupa de nevoile site-ului dumneavoastră (lucru care este mai greu de obținut de la un angajat)

Promptitudine. Rapiditate și Eficiență în executarea lucrărilor solicitate.

Cum putem colabora la realizarea proiectului tău online

Proiectul dumneavoastră se realizează pe baza unui plan de lucru dezvoltat și perfecționat de-a lungul timpului, transparent, și în comunicare directă și permanentă cu beneficiarul.

Astfel, subliniem câteva dintre etapele principale de lucru:

01. Planificare Proiect

Informare și analiză detaliată a activității dumneavoastră pentru realizarea planului de lucru.

02. Realizare concepție grafică

Realizare concepte grafic – design layout și interfață website

03. Realizare programare web

Realizare pagini, formulare, articole și implementare css/html

04. Testare Proiect

Garanția calității. Testarea finală a funcționalități CMS-ului, verificare elemente de structură și a elementelor SEO.

05. Încărcare Proiect Online

Pregătire pentru mutarea website-ului și încărcarea acestuia pe domeniul final.

06. Servicii de Mentenanță

Trebuie îmbunătățit în permanență, și nu un serviciu ce se finalizează la plasarea pe domeniul lui.