Suntem un serviciu online de livrare a florilor, cu sediul în Focșani, Vrancea, care ne mândrim cu satisfacția clienților.

Suntem în măsură să livrăm flori în fiecare colț al Județului Vrancea.

Noi știm că acolo unde cuvintele par să nu ne mai ajungă, sau nu ne mai ajută să ne exprimăm, ne sprijină florile. Ele întotdeauna „rostesc“ sentimentele noastre, și, asemeni diamantelor, oferă lumina și strălucire în locul în care ajung.

 Ele sunt cele ce ne însoțesc în toate momentele speciale: la căsătorie, la zile de naștere, la despărtiri…

 Fiecare dintre noi privește cu emoție primii ghiocei și toporași și se imbată de mirosul freziilor și al zambilelor imediat după ce zăpadă se topește, insă tot așa de grea e despărtirea de frumoasele și “zburlitele” crizanteme, care uneori rezistă în fată frigului pană târziu în noiembrie.

 Florile cu miresmele, formele, culorile și capriciile lor sunt parte a existenței și a sufletului nostru, ele exprimă pasiune, respect, regrete, fericire sau prietenie.

 FLORARIAFOCSANI.RO preia comenzi online din toată lumea livrănd la domiciliu la dată și oră stabilită de client.  

Pentru fiecare comandă se realizează aranjamente florale cu un design unicat și personalizat pentru fiecare client în parte.

 La toate produsele se pot achiziționa accesorii din pagină produsului.

Plată se face cu cardul , transfer bancar sau prin transfer de plăti western union sau moneygram. Plătile online sunt 3D Secure.

Imaginile prezentate în magazinul online sunt cu titlu de prezentare.

Realizarea lor fiind făcută în funcție de imaginația artistului floral sau al sezonului floral.

 De ce să alegeți FLORARIAFOCSANI.RO ?

Simplu, înțelegem că florile sunt un gest emoțional și personal, prin urmare importanța pe care destinatarul este încântat cu aranjamentul nostru de flori este imperativă și prioritatea numărul unu. … și am menționat că toate comenzile noastre sunt susținute de o garanție de 100% a satisfacție?

Noi livrăm fericirea.

Asta ar putea părea puțin idealist, dar este motivul pentru care ne dam jos din pat dimineața.

La FLORARIAFOCSANI.RO credem că afacerile pot și ar trebui să aibă un impact pozitiv. FLORARIAFOCSANI.RO  nu există doar pentru a crea profituri. Vrem să facem o diferență între oameni și lumea noastră.

FLORARIAFOCSANI.RO este deținuta de familie

Așa că suntem în legătură cu relațiile, fie că este vorba cu clienții, furnizorii sau personalul nostru.

Avem plăcerea de a vinde un produs care aduce bucurie altora și are drept scop să facă acest lucru în mod corect și la cele mai înalte standarde.

Echipa noastră de asistență pentru clienți este formată din departamente de IT si Florari.

Pentru că facem totul sub același acoperiș, înseamnă că toți membrii personalului nostru sunt pregătiți pentru standardele înalte ale companiei noastre, de la echipa noastră de producție responsabilă de ambalarea și verificarea calității florilor pana la echipa prietenoasă de asistență pentru clienți, care este acolo pentru a raspunde la orice întrebări pe care le puteți avea. Toate acestea fac parte integrantă din familia Cîtu Lupu !

Desigur, nu suntem perfecți și știm că nu vom fi niciodată. Este foarte important să înțelegem acest lucru deoarece, atunci când suntem conștienți de faptul că nu avem totul în regulă, putem căuta modalități de îmbunătățire. Vrem să ne îmbunătățim. În mod constant.

Istoria noastră

Peste 4 milioane de buchete vândute  din 2012

Din 2012 , am început să vândem flori online și până în 2017 era destul de evident că aceasta a fost o decizie bună!

Știam că am vrut să facem ceva unic, așa că am început să vorbim cu clienții pentru a afla ce au vrut cu adevărat. Nu a durat prea mult până când ideea de flori prin curier a înflorit.

Am început să lucrăm cu Curierii din 2014 expediând un total de 3 buchete în prima săptămână. De atunci am trimis flori prin curier și continuăm să vorbim constant cu clienții noștri.

Este un model care a rezistat testului timpului.

O mulțime de oameni ne-au copiat de atunci, pe care le găsim într-adevăr destul de măgulitoare.

De la primele vânzări web am construit propriul nostru sediu și l-am extins de două ori, am câștigat un număr de premii și am fost vizitați de redevențe. Încă mai dorim să facem lucrurile puțin diferit și toate buchetele de buchet sunt proiectate și expediate de echipa noastră pasională. De asemenea, puteți să ne sunați și să ne vorbiți, sau să trimiteți un e-mail sau să utilizați chat live, dacă preferați.

Valorile noastre nu s-au schimbat de la acele zile de sub umbrelă.

Încă ascultăm clienții care ne încred în ocaziile importante. Ne luăm serios această responsabilitate!

Flori etice

Buchetele de flori provin din întreaga lume și încercăm să facem puțin pentru a vă oferi daruri frumoase de flori și plante, fără a compromite oamenii sau mediul înconjurător.

Multe dintre regiunile internaționale de flori se găsesc în lumea în curs de dezvoltare și acest lucru ne oferă o mare oportunitate de a sprijini oamenii prin intermediul comerțului.

Știm că avem responsabilitatea de a ne asigura că standardele de lucru sunt ridicate și că impactul nostru asupra mediului este gestionat, astfel încât echipa noastră să viziteze fermele de flori personal și să lucrăm cu furnizori de încredere.

Ori de câte ori este posibil, vom furniza florile columbiene din fermele care fac parte dintr-un cod voluntar numit Florverde.

Aceasta este o inițiativă unică, care vizează îmbunătățirea calității vieții lucrătorilor, asigurând în același timp respectarea standardelor de mediu specifice producătorilor.

Fermele Florverde utilizează resurse durabile, iau măsuri pentru reducerea consumului de apă și a emisiilor, utilizează metode de fertilizare organică și dispun de deșeuri în mod responsabil. Ei angajează numai lucrători cu vârsta peste 18 ani și plătesc peste salariul minim local.