Semnătura Electronică

Cu Semnătura Electronică pe Token ai la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a semna

Alege token-ul de semnătură Electronică și vei avea mereu la îndemână certificatul calificat de semnătură valabil în toată Europa, și de software-ul necesar pentru a semna de pe orice computer.

De ce este utilă Semnătura Electronică

Semnătura Electronică pe Token permite semnarea documentelor electronice într-un mod rapid, ușor și în condiții de maximă securitate, având aceeași valoare legală că și semnătura olografă
Validă din punct de vedere juridic și în condiții de siguranță

Cu Token-ul de Semnătură Electronică vei avea întotdeauna la dispoziție tot ce ai nevoie pentru a-ți semna documentele digitale. Token-ul este un stick USB ce conține certificatul calificat pentru semnătură și software-ul pentru aplicarea semnăturii digitale: conectează-l la orice computer pentru o utilizare ușoară.

Semnătura Electronică are valoare legală deplină și este recunoscută la nivelul întregii Uniuni Europene.

O poți folosi pentru a semna orice document electronic in relația cu instituțiile publice (de ex. ANAF)

Utilizează o altă Semnătură Electronică

Dacă ai deja o semnătură electronică valabilă (pe token, smart card sau la distanță) o poți folosi pentru a semna contractul la finalul procedurii, în acest fel semnătura ținând loc și de identificare.

Utilizează identificarea video

Poți alege identificarea video de la distanță asistată de un operator Namirial dacă ai la îndemână un smartphone, o tabletă sau un computer cu cameră web.

Alege identificarea în persoană (față în față)

Identificarea în persoană (față în față) va fi disponibilă în curând.

Sari la conținut