Compania mea pe Google este un instrument prin care îți promovăm profilul de companie, datele de contact și site-ul companiei în Căutarea Google și pe Google Maps.

Cu ajutorul serviciului Compania mea pe Google, poți să îți vezi clienții și să interacționezi cu aceștia, să postezi actualizări în profilul de companie și să vezi cum interacționează clienții cu compania ta pe Google, acest lucru se întâmplă deja și alte companii.

Serviciile noastre de înregistrare a  Companiei pe Google te ajută să îți afișezi compania în momentele cele mai importante: atunci când clienții îți caută compania sau produse ori servicii similare în Căutarea Google și pe Google Maps.

În Compania mea pe Google actualizăm toate datele tale importante de contact, exemplu : adresa, numărul de telefon, site-ul, programul de lucru și alte informații, astfel încât clienții să îți poată găsi compania și să interacționeze cu aceasta.

Actualizăm profilul cu fotografii recente din interiorul companiei, echipa si birourile acestora, cu fotografii din exteriorul companiei și bineînțeles imagini ale serviciilor sau a produselor, oferte speciale și promoții, pentru a-i determina pe clienți să îți aleagă compania ta din Google.

Compania mea pe Google îți oferă posibilitatea de atrage și de a interacționa cu clienții atunci când aceștia îți caută compania pe Google.

Cu sguranță ai fost în acest scenariu, ai cătat o produs sau un serviciu , iar în rezultatul de căutare ai identificat compania care oferea ceea ce căutai.

Cu ajutorul profilului de companie, poți să fii prezent în Căutarea Google și pe Google Maps și să răspunzi la recenzii, să postezi fotografii cu produse sau oferte speciale și să adaugi sau să modifici informațiile despre companie.

Folosind site-ul companiei pe Google, îți poți prezenta compania online la nivel profesional și îți poți afișa fotografiile și informațiile despre aceasta într-un mod atractiv. Statisticile îți arată cum poți optimiza interacțiunile cu clienții pentru a obține rezultate mai bune. În plus, poți genera mai multă implicare interacționând cu clienții tăi din fila Clienți.

Sari la conținut