Despre Mentenanță Site

Prin MENTENANȚĂ SITE înțelegem acțiunea periodică de întreținere și actualizare a conținutului unui site. Pentru că Internet-ul este într-o continuă dezvoltare, iar regulile de clasare ale site-urilor în topuri sunt în continuă schimbare, orice site prezent pe Internet trebuie să fie întreținut corespunzător.
Sub aspectul optimizării unui site pentru motoarele de căutare, serviciul de mentenanță / întreținere devine obligatoriu.
Un motor de căutare (ex. Google, Yahoo, Bing, etc) care descoperă că la o indexare a unei pagini a existat modificări față de indexarea anterioară va considera că acea pagină se modifică mai des și va fi vizitată mai des în viitor.
Însă, dacă nu sunt descoperite modificări de la o indexare la alta, va considera acea pagină ca fiind staționară / statică și o va vizita mai rar, pagina putând pierde din acest motiv, poziții în afișarea rezultatelor căutărilor utilizatorilor pe respectivul motor de căutare.

Administrarea site-ului sau mentenanța web reprezintă un cumul de acțiuni care converg spre actualizarea și verificarea informațiilor de pe un website. Pe lângă faptul că utilizarea acestor servicii au drept scop principal oferirea unor informații complete și corecte vizitatorului, ele aduc un plus de valoare prin degrevarea managerului sau a personalului de la marketing de acțiuni consumatoare de timp.

Noi știm că un website reprezintă cel mai important instrument de promovare a brandului, a produselor și a serviciilor în mediul online, iar cu serviciile de administrare site veți fi siguri că aveți tot timpul la îndemână un instrument performant, care să genereze profit.

Prin serviciul de mentenanță Web, vă oferim actualizarea platformei, a pluginurilor și a temei folosite. Mentenanța se face periodic, sau după un anunț de actualizare plugin sau platformă.
Actualizarea temei, a pluginurilor și a platformei Web este recomandată pentru a evita spargerea siteului. Serviciul este disponibil pe bază de abonament.

În cazul în care site-ul a fost atacat și spart oferim servicii de curățare, identificare sursă de atac (scanare și verificare platformă, pluginuri și temă Web) și securizare website. În cazul în care detectăm că problema este pe nivel de server asigurăm suport și sfaturi în remedierea problemei.


Beneficiile administrării

Prin administrare site, câștigi timp liber și un website de care beneficiezi la maxim.
Beneficiezi de o prezență online permanentă;
Menții o comunicare eficientă cu partenerii și clienții;
Profiți de o prezentare calitativă a informațiilor destinate promovării afacerii tale.

Care sunt riscurile unui site fără administrare?
Un site lipsit de mentenanță devine vulnerabil (site-urile OPEN SOURCE fiind țintite în mod special) și în lipsa actualizării conținutului, paginile alunecă în ierarhia Google.
Astfel, informațiile din site devin perimate și nu mai corespund realității, inducându-i în eroare pe cei care mai vizitează site-ul. În lipsa serviciilor de administrare, o afacere online își pierde treptat credibilitatea și clienții.

Avantaje:
Un website cu conținut de actualitate indexat corespunzător de motoare de căutare precum (Google, Yahoo, Bing, etc)
Externalizând acest serviciu, veți reduce costurile lunare prin faptul că nu aveți nevoie de un angajat care să se ocupe de întreținerea site-ului dumneavoastră.
Veți avea acces la o echipă de specialiști care se vor ocupa de nevoile site-ului dumneavoastră (lucru care este mai greu de obținut de la un angajat)
Promptitudine. Rapiditate și Eficiență în executarea lucrărilor solicitate.


Servicii oferite

Identificare breșă de siguranță
Actualizare platformă
Scanare cu antivirus website
Actualizare pluginuri
Curățare fișiere infectate
Actualizare temă
Eliminare fișiere generate
Actualizare de servicii
Verificare SQL
Modificare date user
Actualizare de imagini
Securizare structură web
Actualizare de descrieri
Back-up zilnic
Plugin de securitate
Verificare săptămânală a functionalităților
Restricționare login invalid
Back-up curățat
Restricționare utilizator invalid

Sari la conținut